Stralend licht

Het wereldtoneel blijft rommelen, maar we blijven onverstoorbaar onze blik op de Heer houden en gaan vrolijk voorwaarts.
Als ondanks de dalende cijfers de mondkapjesplicht dan toch wordt doorgedrukt, dan willen we daar een vrolijke draai aan geven. We hebben een leuke zonnestraal in deze duisternis ontworpen ‘Jezus houdt van jou!‘. Wie ook met dit mondkapje een vrolijke grijns wil verspreiden, moet even contact met ons opnemen, dan bestellen we er meer.

In de tussentijd heeft de Heer op een bijzondere manier Arjan aan werk geholpen. Hij helpt nu 3 dagen in de week een broeder in zijn bedrijf voor kantoorinterieur. Veel thuiswerkers krijgen tegenwoordig van hun baas een bureau en stoel, dus de mannen kunnen hun mouwen opstropen.
Verder heeft onze website er een nieuwe pagina bij gekregen: Onderwijs. Hier kunnen mensen artikelen lezen, een e-book downloaden en Bijbelstudies luisteren of zien.

Deze maand geven we twee keer een doordeweekse Bijbelstudie in de Lighthouse gemeente in Bunschoten met het onderwerp: Christus in ons. Deze avonden zijn trouwens open voor ieder die gevoed wil worden met het Woord. De volgende is de 18e.
De eerste studie was afgelopen woensdag en we waren met een leuke groep. Geweldig om zo samen in het Woord van God te duiken en te zien hoe groot Gods liefde voor ons is en dat we als Zijn kinderen in de kracht van Zijn liefde mogen en kunnen wandelen. Wat een rijkdom en wonder van God, dat Jezus nu in ons woont en leeft. Jezus de Vredevorst, Jezus de Overwinnaar en Jezus het Licht. (studie beluisteren)

Hij die in ons is, is groter dan hij die in de wereld is. – 1 Johannes 4 vers 4

 

Meld je aan als je via email een berichtje wilt krijgen zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Categorie├źn: