Achter de schermen

Het einde van de zomer nadert. De zon trekt zich weer verder terug richting de evenaar. De afgelopen paar maanden waren mooi en rustig, maar er is ook beweging.
Begin juli, vóór de grote drukte, zijn we spontaan voor 2 weken afgereisd naar de Franse Alpen. De oude tent werd van zolder gehaald, onze wonder-auto werd volgeladen en daar gingen we. Wat was het goed toeven en na zo’n tijd weer eens te genieten van de bloemenpracht van de Alpenweiden en te wandelen in de majestueuze grillige bergen die onze Pappa gemaakt heeft. De bergmarmotten, edelweis en watervallen bleven niet verborgen voor ons.

Ondanks de ‘rustige’ zomer is er beweging. Achter de schermen gebeurt er veel. God is aan het werk, in onze eigen levens, maar ook om ons heen. Niet eens direct dingen die we bij naam kunnen noemen, maar in de Geest merken we dat er van alles op stapel is. Een paar dingen die de Heer bij ons op het hart drukt is meer tijd te besteden om met Hem te praten en te luisteren. Oude vergeten beloftes van God worden weer nieuw leven ingeblazen en Gods aanmoediging blijft staan, dat we onze aandacht vooral op Hem  en Zijn Woord gericht houden en ons niet laten afleiden.
De Bijbelstudie groepjes gaan gestaag verder en tot onze vreugde blijven we groei zien. Waar leidt dit allemaal naartoe?

In ieder geval is het duidelijk voor ons, dat we voor nu hier in Nederland moeten zijn.

Meld je aan als je via email een berichtje wilt krijgen zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Categorieën: