Creatief

Even een bericht om jullie op de hoogte te houden van de belevenissen hier. De afgelopen tijd zijn wij behoorlijk crea-bea bezig geweest. Zoals eerder gemeld, mochten we een keer samen een live Bijbelstudie doen. Dit was een nieuwe uitdaging hoe we dit samen in elkaar zouden breien, maar ook om pratend in een lege zaal met alleen een camera voor je neus de onzichtbare toeschouwers op te bouwen. Maar deze belevenis was zeker voor herhaling vatbaar. (zie link om de praktische studie terug te kijken)

Ook kregen we een mooi en simpel idee van de Heer om mensen in deze tijd met Gods bemoedigende boodschap te bereiken en Hij zei erbij: ‘Werk zolang het nog dag is‘. Een oud maar effectief concept: muntstickers met een boodschap. Voor zolang het nog duurt, is er nog contant geld in de omloop en komt het terecht bij vele mensen die Jezus nog niet kennen. Dus we gingen aan de slag met dit idee en een leuke pakkende sticker werd geboren. ‘Geen paniek, Jezus leeft!‘ Inmiddels hebben ook andere mensen ingehaakt en zijn enthousiast aan het plakken geslagen en ‘strooien’ deze eenvoudige maar krachtige zaadjes rond.

Om in de sticker business te blijven, is ook de auto die we in april hebben gekocht inmiddels beplakt met leuke stickers, die wijzen op Jezus. Gratis reclame rijden voor onze Heer. Hoe leuk is dat! Dat is toch het minste wat we kunnen doen met onze wonder auto!
Verder gaf God nog andere ideeën en zijn er menig zelfontworpen wenskaartjes verspreid met Gods bemoedigende woorden om mensen op te bouwen in een tijd waar mensen soms ontmoedigd of eenzaam zijn. Onze creatieve Vader die hemel en aarde heeft gemaakt heeft oneindig veel ideeën voor Zijn kinderen in petto. Laat het maar vloeien, zodat mensen op allerlei manieren bereikt worden met Gods liefde en geweldige reddingsplan.
En om de crea-ontluiking nog extra kracht bij te zetten, hebben we zelfs na wat gedimdam besloten om dan toch eens na 20 jaar ons plafond en muren een nieuwe lik verf te geven en het tapijt te vernieuwen.

Een reis naar Madagaskar of andere plekken lijkt er nu nog niet in te zitten, maar we vermaken ons dus prima hier. De Bijbelstudie groepjes breiden zich verder uit, dus we groeien samen heerlijk verder in Gods Koninkrijk. God is goed!

Meld je aan met email als je een berichtje wilt krijgen zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Categorieën: