God is zo groot!

We willen jullie bemoedigen met een prachtig wonder om te tonen hoe geweldig God is. Niet met de bedoeling van: zie ons eens. Maar juist: zie God eens! De geweldige Schepper en betrouwbare Pappa, die Zijn kinderen nooit laat zitten en altijd op tijd is! Én altijd iets mooiers in petto heeft.


Hij die het beloofd heeft, is getrouw!

– Hebreeën 10 vers 23

Twee maanden geleden hadden we een fraaie financiële ‘nul’ op onze bankrekening staan. Arjan bad tot de Heer en herinnerde Hem aan Zijn belofte toen Hij ons in Zijn dienst riep. De Heer daagde ons 4 jaar geleden uit om Hem te gaan vertrouwen en beloofde ons om altijd voor ons te zorgen en ons te leiden. Of wel door donaties of een baantje op Zijn aanwijzing of andere manieren. Maar als basis, Hem VERTROUWEN (met hoofdletters). En al 4 jaar lang hebben we een uitzonderlijke goede Werkgever! Ook was onze afspraak met Hem dat we bij noden niet bij mensen zouden aankloppen, maar alleen bij onze grote Opdrachtgever en Vertrouwenspersoon. Dus ook dit keer.

De dag na dit gebed ontvingen wij een gift van lieve mensen, die niets afwisten van deze financiële ‘nul’. Halleluja, God is echt trouw en beweegt mensen die naar Zijn stem luisteren! Maar… het gaat nog verder. De volgende ochtend werd Arjan wakker en de Heer sprak tot hem en noemde een getal. Arjan wist direct waar de Heer het over had. Als God ditzelfde tot Amanda had gezegd, zou ze geen idee hebben gehad waar het over ging. Hoe bijzonder persoonlijk is onze hemelse Vader! Hij kent iedereen door en door en weet hoe te communiceren met ieder van ons. Dit getal was een aanwijzing van de Heer dat Arjan een deel van de gift moest investeren.

Ondanks het hele wereldgebeuren was een maand later deze investering vele malen vermenigvuldigd! God is Almachtig, Alwetend en Alvoorzienend! Hij belooft zegen voor Zijn kinderen (Deuteronomium 28 vers 1-14).
Met dit geld konden we oa verschillende andere werkers voor God bijzonder zegenen. Van ieder van hen hoorden we dat onze donatie ook precies gebedsverhoring was en precies op het juiste tijdstip kwam. De Heer is God, Hij heeft het volle overzicht! Alle eer komt Hem alleen toe!
Op Gods aanwijzing hebben we nu een auto gekocht en zijn benieuwd naar volgende avonturen met de meest betrouwbare Werkgever van het heelal!

Meld je aan met email als je een berichtje wilt krijgen zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Categorieën: