Vertaal uitdaging

De belevenissen van Braziliƫ beginnen weer wat te vervagen en een nieuwe uitdaging deed zich voor. Zo zijn we de afgelopen maand druk geweest met het vertalen van een Engels boek naar het Nederlands. Niet dat we professionele vertalers zijn, maar met hulp van de Heer, geduld en wat hulp van een computer kom je aardig ver.

Het boek dat we vertaald hebben is een gids voor iedereen die eigenlijk ook zelf de Bijbel wil bestuderen. Daar hoef je namelijk geen geschoolde theoloog voor te zijn, maar een gewoon kind van God. Dit boek geeft simpele handige tips hoe je zelf meer van Gods waarheid in het Woord kunt ontdekken. En hoe je zo God beter leert kennen en gaat beseffen hoeveel Hij ons gegeven heeft!

Tijdens het lezen van dit boek, kreeg Amanda de gedachte dat het wel heel fijn was geweest als ze dit boek 10 jaar eerder had gelezen. Dan had ze niet zelf hoeven uitvogelen hoe je de Bijbel bestudeert. Dat had een hoop tijd en moeite bespaard. Vandaar het verlangen om dit praktische boek nu ook beschikbaar te maken in het Nederlands en te delen met de Hollands-taligen onder ons, zodat ze sneller op avontuur kunnen in het Woord.

Wie interesse heeft, kan het boek gratis downloaden. Hopelijk zal het helpen om jouw tijd in de Bijbel te laten bloeien en je wandel met God te versterken!

Meld je aan met email als je een berichtje wilt krijgen zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Categorieƫn: