Brasilia

Brasilia is weer een hele andere stad dan Sao Paulo en Salvador. Er is meer orde in deze hoofdstad qua infrastructuur. En ze rijden hier niet zo erg als dwazen. Het is een relatief nieuwe stad die in 1960 midden in de jungle vanuit niets ontworpen is. Het stedelijk bouwkundig ontwerp van het centrum is gebaseerd op de vorm van een vliegtuig en het is ruim opgezet.

In deze kerk gaven we de training God de Genezer. Marcello en Christina waren ook overgevlogen uit Sao Paulo om het team te versterken. De eerste avond waren er veel zieken en velen werden genezen en bevrijd. Het was een feest. De rest van het weekend was geslaagd. Verschillende moesten huilen toen ze de waarheid hoorden over Gods genezing en dat ze konden meewerken met God om mensen vrij te zetten van de werken van de duivel.
Door connecties met iemand in de regering hadden ze ons geplaatst in een poepie luxe hotel. De eerste reactie van Amanda bij binnenkomst was: waar is ons bed? Niet wetend dat we 2 kamers hadden, een zitkamer en slaapkamer (net als in de films). Wat een verwennerij! Pappa is zo goed! (meer foto’s)

Op maandag vlogen we terug naar Sao Paulo. Anthony en Daisy reisden dezelfde dag verder naar Amerika. Ons ticket stond op woensdag dus we hadden nog 2 dagen te gaan. Marcello en Christina nodigden ons uit in hun huis. Wat een lieve warme mensen. Zij zijn een groot voorbeeld van Gods liefde voor mensen. Door hun werk zijn er inmiddels 4 huisgroepen in hun buurt ontstaan. Marcello was een internationaal professionele volleyballer, trots van hart en alcoholist, maar God heeft hem compleet veranderd en Christina is wonderlijk door God genezen van kanker. Twee kanjers die hun leven wijden aan Gods Koninkrijk.

We kregen de eer om dinsdagavond in één van die groepen het Woord te delen. Mensen werden erg opgebouwd en gezegend door het getuigenis dat God zo trouw is. Wat een mooie afsluiting van een bomvolle maand in Brazilië. Dank U, Jezus!

Meld je aan met email als je een berichtje wilt krijgen zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Categorieën: