Rijk in de Heer

Dag mensen, hier de eerste update uit Brazilië. De reis verliep goed, maar onverwacht werd Amanda’s tas bij controle ertussenuit gehaald. De computer had een verdacht pakket gesignaleerd van 1,5 kilo. Iets wat leek op geldbiljetten… Haha we zijn heel rijk in de Heer, maar de controlebeambte stuitte op de Braziliaanse evangelisatiefolders. Amanda vertelde hem dat het geen aardse miljoenen waren, maar ander kostbaar papier om mensen te vertellen hoe ze vrede met God kunnen krijgen. De beambte vond het wel grappig en we konden de reis vervolgen.

De eerste paar dagen waren niet echt volgepland, maar op een missietrip weet je het nooit! Zo was het de planning om dinsdag alleen bij een vriendin van Anthony en Daisy thuis te gaan lunchen. Maar dat liep wat anders. Zo kwamen we pas over 12-en ’s nachts weer thuis.
Van die ene lunch afspraak rolden we namelijk in een volgende ontmoeting bij andere christenvrienden, die pas verhuisd waren en in de buurt woonden. Daar bleken mensen erg hongerig en veel vragen te hebben over de Bijbel. Na uren gedeeld te hebben, hoorden we dat er die avond daar ook de wekelijkse huissamenkomst gehouden zou worden en of we wilden blijven. Tuurlijk! Altijd mooi die spontane belevenissen. De Heer dirigeert het wel. Ongeveer 30 mensen kwamen en werden erg gezegend met prediking, gebed en profetische woorden. Vermoeit, maar voldaan stapten we laat in bed. (foto’s)

Nog een geweldige getuigenis om te delen is, dat deze ‘lunchvriendin’ hoogzwanger was. Ze verwachtte de baby over 10 dagen. Toen we weggingen na de lunch baden we voor haar dat de bevalling snel en voorspoedig zou verlopen en ook, dat het zonder pijn zou zijn. De volgende dag kregen we bericht dat ze diezelfde nacht was bevallen, alles in 2 uur tijd en zonder pijn! De verloskundigen waren zeer verbaasd geweest! Zo is onze God! Voor Hem is niks onmogelijk. De vloek is gedragen door Jezus! Nu kunnen we wandelen in Zijn zegen.

Donderdag en vrijdagavond zullen we in een kerk een seminar geven over God spreekt. En aankomende zaterdag is er een speciale dienst georganiseerd. Bethegospel, de organisatie van Anthony en Daisy wil dan officieel verschillende Braziliaanse christenen, waar ze al langer mee samenwerken, erkennen als werkers voor de Heer en de samenwerking met hen bevestigen en bekrachtigen.
Ze willen in deze ceremonie ook graag de samenwerking met ons bevestigen en ons erkennen voor ons werk voor de Heer. Dus ook wij krijgen een plekje in deze ceremonie. Heel officieel, echt iets voor deze twee nuchtere Hollanders. De netste kleren zullen maar uit de tas worden getrokken en de haartjes gemodelleerd.
Het is echt heel lief om erkenning van broeders en zusters te krijgen, maar laten we nooit vergeten om te blijven uitzien naar de erkenning van onze Koning en Heer.

Meld je aan met email als je een berichtje wilt krijgen zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Categorieën: