Licht en leven

Hoogste tijd voor een bericht! De Heer is aan het werk, ook in deze ‘stille tijd’. We worden enorm opgebouwd door Zijn Woord en kunnen ook anderen weer opbouwen. Zo leiden we elke week een paar trouwe Bijbelstudie groepjes. De mensen ontvangen nieuw licht en inzichten en zoals iemand heel blij zei, is haar leven met de Heer erg aan het veranderen door de studies. Prijs de Heer. Gods Woord brengt leven en verandering! Wat een bemoediging om te horen! Vooral als soms gedachten langskomen die ontmoedigen met bijv. ‘wat is nu de bedoeling van ons verblijf hier in Nederland?’

Een aantal weken terug werd er een wonderendienst gehouden in de kerk die we bezoeken. Er werd ons gevraagd om mee te helpen in het gebedsteam. Uiteraard! Altijd mooi om Gods leven uit te delen. Het was hutje-mutje vol met rond de 400 bezoekers en velen kwamen voor gebed.
Hier een paar mooie getuigenissen: Een jonge vrouw vroeg om een profetisch woord voor haar leven en God gaf ons de juiste woorden die haar verder hielpen. Een vrouw met pijn in haar polsen werd genezen. Een man met rugklachten voelde zijn rug heet worden na gebed en de pijn verdween. Een vrouw met een chronische longziekte werd vrijgezet en vertelde later dat de druk weg was! Prijs de Heer voor Zijn genade en genezende kracht!

Diezelfde avond werd er een papier aan één van de bidders gegeven met het verzoek om voor een ernstig zieke tiener thuis te komen bidden. Aangezien al onze tijd van de Heer is, waren wij beschikbaar om dat te doen. Deze vrijdag konden we hem bezoeken en Gods leven aan hem uitdelen. De duisternis moet wijken waar het licht van Jezus komt. Er was nog geen directe verandering merkbaar na gebed, maar we staan samen met deze familie vast in geloof dat de ziektemacht verbroken is en elk symptoom het loodje moet leggen voor de naam van Jezus.

Arjan is inmiddels een afgetraind atleet aan het worden. Hij rent heel wat kilometers voor de Heer. Twee weken terug is hij 3e geworden bij een 10 kilometer wedstrijd. Dat was precies gebedsverhoring.

Hij was al een paar keer 4e geworden en wilde nu echt een podium plaats bereiken met zijn mooie Jezus t-shirt om zo God nog meer eer te geven. Prompt de wedstrijd daarop kon hij het podium betreden na een spannende strijd en kwam er een foto in de lokale krant van alle winnaars.
Eer aan de Heer!

Over ruim een week komen onze vrienden Anthony en Daisy (waarmee we een geweldige tijd in Brazilië hebben gehad) naar Nederland. Ze reizen nu rond in Europa om ook hier christenen te trainen in hun geloof en wandel met God en om te dienen in profetische woorden en Gods genezing. Er is nog niets gepland maar het is de bedoeling dat we wat kleine samenkomsten beleggen voor wie wil komen. Dus hou het blog in de gaten.

Verdere reisplannen liggen nog niet in het verschiet. Dus we wachten geduldig af wat de Heer voor nieuwe avonturen aan het beramen is.

Meld je aan met email om een berichtje te krijgen zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Categorieën: