Verfrissing en zegen

Hallo iedereen! Even een kort bericht van ons. We zijn inmiddels alweer een aantal weken op Hollandse bodem en zijn weer gewend geraakt aan de Hollandse cultuur, het koele weer, de prachtige wegen en winkels en de Hollandse gerechten. De afgelopen tijd was niet dramatisch avontuurlijk, maar we konden in een kerk iets delen over wat God gedaan heeft in Madagaskar, ons 12 jarige huwelijk vieren en een vriend in het ziekenhuis bezoeken, bemoedigen en Gods genezing bedienen. God blijft een WonderGod, ook in Nederland!

Er hebben zich nog geen verdere reisplannen of richtingen ontwikkeld, maar het werd ons duidelijk dat dit een tijd is van verfrissing en een tijd van rust nemen met de Heer voor volgende avonturen. Onze Vader ziet het hele plaatje en zorgt voor verdere voorbereidingen.

Binnenkort gaan we beginnen met een Bijbelstudie met wat vrienden en zijn we uitgenodigd om iets te delen in een jeugddienst. We blijven afgestemd op de Heer en staan klaar voor deuren die open gaan.

Oktober –
Arjan bij één van Henry’s rijstvelden

Nu –
Rijst, klaar voor de oogst!

We kregen nog een leuk bericht uit Madagaskar. In oktober hadden we Henry (onze taalleraar) kunnen zegenen. Zijn rijst kiemplantjes waren verwoest door zware regen en hij zat financieel in het nauw om nieuwe aan te schaffen. Een ramp voor een Malagasy, die minimaal 2 keer per dag een berg rijst eet. Dus hadden we hem geholpen, zijn rijstvelden bezocht en zijn grond gezegend voor een geweldige oogst.
Nu kregen we foto’s van hem met een bericht:

“Wij zijn erg blij, want de rijst is rijp en erg mooi door de genade van God. Dank jullie wel!”

Prijs de Heer! We dienen een God van overvloed en zegen.

‘Ik ben gekomen, zodat zij leven in overvloed hebben.’  –  Jezus

 

Meld je aan met email om een berichtje te krijgen zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Categorieën: