Goed toeven

De start van de zomermaanden is begonnen. We hebben de langste dag alweer achter de rug. Het blijft voor ons genieten dat het zolang licht blijft.
Het was wat stilletjes op ons blog, maar we hebben niet stilgezeten. We hebben een hele goede tijd achter de rug van gebed en vasten en onze relatie versterken met de Heer. Ongemerkt hadden we toch deze tijd van rust nodig.
Ook lijkt het een tijd te zijn van ontmoetingen met nieuwe broeders en zusters in de Heer. Onze Vader bouwt aan Zijn Koninkrijk en maakt de verbindingen met elkaar.

Arjan heeft intussen aan verschillende hardloopwedstrijden meegedaan en is zelfs een keer 1e geworden. Prijs de Heer! Hij kreeg als prijs een grote koek.
Ook kon hij nog een paar dagen werken bij een inpakbedrijf. Maar zijn rug ging even in staking bij het tillen van een zak noten. Zelfs als dingen anders lopen dan gedacht, dan hebben we Jezus aan het stuur. Dé masseur bij uitstek!

Onderwijl hebben we nog steeds contact met Louisa in Madagaskar. Zij gaat nog steeds elke week trouw naar het ziekenhuis en ziet God telkens weer wonderen doen. God is goed en Zijn werk gaat wel verder!
Ze meldde ons wel dat er veel onlusten zijn in het land vanwege de aankomende verkiezingen (zoals gewoonlijk). Veel stakingen en meer rooftochten van bendes. Dus bid voor Madagaskar voor een ommekeer tot God, zodat mensenlevens veranderen en er een geest van opbouw in plaats van afbraak gaat waaien.

In juli zit ons verplichte 4 maanden verblijf in Nederland erop en zijn we de rest van het jaar weer vrij om de grens over te gaan.
Dit wordt dan maar meteen benut. Nee, nog niet naar Madagaskar, maar een paar weken Denemarken plus Duitsland. Niet voor vakantie doeleinden, maar voor Pappa’s zaken. Tja, je moet flexibel blijven als ‘zwerver’ voor de Heer.
Dus volgende week rijden we met de geleende camper van Amanda’s ouders naar het hogere noorden: Denemarken. Daar is een weeklang een christelijk zomerkamp, waar gelijkgestemde christenen samenkomen, ervaringen worden gedeeld en nieuwe contacten worden gelegd. We zijn benieuwd wat voor bijzondere ontmoetingen we daar zullen hebben.
Vervolgens maken we op de terugweg nog een tussenstop in Duitsland en bezoeken daar een medestudent van onze Bijbelschool in Amerika. Hij is net met zijn gezin terug uit Zambia en organiseert een trainingsweekend met andere bekende vrienden uit Amerika.

Dit wordt een maand van oude en nieuwe contacten leggen en het leven van de Heer uitdelen op andere plaatsen. We zijn benieuwd naar de wendingen.

Categorieën: