Hoog bezoek!

De deur is hier inderdaad wijd open gegaan voor het werk van de Heer. We krijgen de mogelijkheid om medechristenen verder opbouwen in hun geloof en te onderwijzen uit de Bijbel!
Morgen komt Hery met 2 andere bush evangelisten naar de ‘grote stad’ Antsirabe om een week lang Bijbelstudies te volgen. Ze willen erg graag meer leren uit het Woord en zo een steviger fundament krijgen. Op deze manier kunnen ze dan weer het licht van Jezus verspreiden onder de Bara-bevolkingsgroep.
Sitraka en wij zullen de studies geven. Ook zullen we met hen naar de gevangenis, het ziekenhuis en op de straat gaan om te evangeliseren en God wonderen te zien doen. Wat geweldig om deze broeders te kunnen dienen in hun groei met Jezus. Het wordt een gevulde week.

We hebben een prachtig huis van de Heer gekregen, dus nu kunnen we het meteen gaan gebruiken om mensen tot zegen te zijn. We hebben niet voor niets 2 extra slaapkamers en badkamer. Dus volgende week wordt het full house, met veel uitdagingen!
We hebben Toky, de bewaker van het huis gevraagd of hij elke dag wil koken voor de hele entourage. Dat wordt veel rijst eten! Hij wil ook graag bij wat lessen zitten en leren over Jezus. Geweldig, het feest gaat wel door!

We verwachten ook nog ander hoog bezoek.
Onze zak drop is namelijk, op een paar stukjes na, op. Dus de hoogste tijd dat dit aangevuld moet worden. 😉
Amanda’s ouders voelden zich erg geroepen om deze taak te volbrengen (en een kleine beamer te brengen voor evangelisatie in dorpjes). En uiteraard willen ze komen om ons en Madagaskar te zien.
Zij zullen op 12 oktober voet aan land zetten en een maand met ons meehobbelen en zien wat God in Madagaskar aan het doen is. Ook gaan ze met ons mee op onze verplichte trip naar Réunion, zodat we weer een 3 maanden-visum voor Madagaskar hebben.

Verder gaat het goed met het werk in de gevangenis. Afgelopen maandag gaven een paar mannen hun getuigenis van wat God in hun leven heeft gedaan. Prachtig!
We zijn druk bezig om de mensen daar van Bijbels te voorzien, zodat we effectief Bijbelstudies met hen kunnen doen. Ons contact persoon die goedkope Bijbels kon verschaffen laat helaas even niks van zich horen, dus dat is nog een gebedspunt.

Blijf gericht op Jezus en de rest valt op zijn plaats!

 

Gebedsonderwerpen:
Een snelle afhandeling voor veel goedkope Bijbels voor de gevangenen
Een gezegende levens veranderende week voor Hery en broeders
Dat Gods Woord duidelijk en eenvoudig in waarheid onderwijzen wordt

Categorieën: