De lucht in!

Onze tijd in Nederland zit er weer op. Morgenmiddag 10 mei vertrekken we bepakt en bezakt naar Schiphol om dit groene en comfortabele land te verlaten. We vliegen via Istanboel en Mauritius naar het land van de baobabs en nieuwe avonturen met de Heer.

Het ziet ernaar uit dat we oa weer teruggaan naar de stad waar we onze taallessen hadden en een maand in een weeshuis gaan helpen. De verdere plannen en verrassingen, laten we aan de Heer over.

De afgelopen weken hebben we nog flink genoten van Hollandse asperges, witlof, kroketten en erwtensoep. Zijn we nog heel bewust langs echte winkels met overvloed gelopen en genoten we een paar minuutjes extra van onze zachte matrassen. Verder hebben we afscheid genomen van verschillende mensen en konden we nog broeders en zusters in de Heer bemoedigen. God is en blijft goed!

We willen iedereen nog bedanken voor hun lieve bemoedigingen, traktaties en giften.

Wie de Heer verwachten, putten nieuwe kracht!

Categorieën: