Bijna mei!

We zijn over de helft van april en onze paasstollen missie is weer volbracht. Mensen hebben weer van deze heerlijke broden kunnen smikkelen. Arjan, de boekhouder in hart en nieren, heeft uitgerekend dat in de afgelopen 7 weken zo’n 150.000 kilo spijs/stol door onze handen is gegaan. Onze spieren hadden wat cardio training en we kregen er nog voor betaald ook.

De laatste weken bij de bakkerij waren goed. We hebben nog aan een paar collega’s uitgebreid kunnen vertellen van de liefde van Jezus en hoe te wandelen met Hem. We zijn zo dankbaar! God is zo goed voor ons. Dan kom je er weer achter hoe bevoorrecht we zijn door het verlossingswerk van Jezus, om verzoend te zijn met God en dat we dagelijks omgang met Hem kunnen hebben. Hij heeft altijd tijd voor ons en we zitten niet vast aan bepaalde tijden om tot Hem te bidden. Het is gewoon praten met je hemelse Pappa, die ook nog eens de Schepper van hemel en aarde is. Daar word je soms stil van. Wow, dat blijft een geweldig wonder! Net zoals kleine kinderen soms zeggen, kunnen wij dat ook met recht zeggen: Mijn Pappa kan alles en ik ben geliefd door Hem!

Nu we geen stollen meer voorbij zien komen, richten we ons weer helemaal op de volgende uitdaging: Madagaskar! De rugtassen, klamboe en sandalen worden weer uit de kast getrokken en klaar gelegd, want voor je het weet is het weer mei!
De planning is om op 10 mei op het vliegtuig te stappen en Nederland voor 1 jaar achter ons te laten.

Wat we daar weer zullen beleven, we gaan het allemaal meemaken. Wederom een stap op het water, en een open agenda!

Laat maar komen, een leven met God is een avontuur!

Categorieën: