Nieuw jasje

Voor degenen die het nog niet opgevallen was, het blog heeft (noodgedwongen) een nieuw jasje gekregen. De website en de blog zitten nu in één. Zo is er weer helemaal een frisse look voor nieuwe dingen en avonturen met God.
Tja, als ze ineens melden dat ze volgend jaar extra kosten gaan rekenen voor iets op onze website wat we nauwelijks gebruiken, dan gaan we wel een deurtje verder en passen we de boel aan. Dus de afgelopen 2 weken werden er aardig wat uurtjes achter de computer besteed om de nieuwe jas pasklaar te maken. Het adres is hetzelfde, maar het uiterlijk is vernieuwd.

Dus klik er maar op los!

Daarnaast hebben we onze taalstudie weer flink opgepakt, dus de Malagasy woorden en zinnetjes vliegen over en weer. Op verschillende plekken in huis hangen plakkertjes met Malagasy woorden voor het betreffende voorwerp. Het is zo bemoedigend om te zien hoe snel de taal weer naar boven borrelt. God is zo betrouwbaar in het helpen van deze uitdaging! We bereiden ons weer voor om terug te keren naar Madagaskar. Exacte data zijn nog niet bekend, maar zodra we meer weten, wordt de blog-postduif naar jullie toegestuurd.

Categorieën: