De laatste dagen in de herberg

147713324714508200_resizedDe weken vliegen om in Spanje. Nog een kleine week en dan verlaten we de herberg alweer. Nu tegen het einde van het seizoen daalt het aantal pelgrims drastisch. Het varieert nu zo rond de 10 tot 4 pelgrims per dag. Dit geeft weer een hele andere sfeer. Tijdens het eten is het nu nog huiselijker. We hebben al een paar keer de open haard aan gehad als het buiten fris was. Een groot voordeel aan deze afname is dat we ’s morgens snel klaar zijn met de herberg schoon te maken, aangezien we maar 1 of 2 kamers hoeven te doen en een badkamer (foto’s).

Arjan had pas een goed gesprek met een Canadese pelgrim. Ze had haar leven al eerder aan de Heer gegeven na een aantal jaar verslaafd te zijn geweest en Hij had haar ervan bevrijd. Maar nu was ze toch weer wat afgedwaald van Hem en ook had ze MS. Arjan had een lang gesprek met haar en mocht ook met haar bidden voor genezing. Na gebed merkte ze verschil. Wat is God toch geweldig. Hij is altijd trouw aan Zijn beloftes ook al kunnen wij ontrouw zijn!

Deze donderdag gaan onze wegen weer scheiden van onze geweldige broeders en zusters in de herberg (Bert, Betty, Marijke, Caleb, Gerrit-Jan, Annemieke en de kinderen). Op naar Nederland om ons 2 maanden ‘huisarrest’ uit te zitten, weer familie en vrienden te ontmoeten, wat zaken te regelen voor Madagaskar en vooral gaan zien wat God verder voor bijzondere ontmoetingen zal brengen.

Categorie├źn: