Leven is een avontuur

dscf4964De wind waait waarheen hij wil en u hoort zijn geluid, maar u weet niet waar hij vandaan komt en waar hij heen gaat; zo is het met iedereen die uit de Geest geboren is.

Johannes 3 vers 8

We zijn alweer ruim een week in Nederland en aardig gesetteld. En met de meeste familie en vrienden is weer bijgekletst. Oud vertrouwd. Een wandel met God is altijd een avontuur. Onze vraag was een beetje, wat te gaan doen in deze 3 maanden? Maar de Heer weet daar wel een antwoord op. Als jij je maar beschikbaar stelt voor Zijn werk. De Geest van God waait waarheen Hij wil… We zijn onverwachts volgepland tot eind oktober.

Gisterenochtend vroeg Arjan aan de Heer wat we konden gaan doen nu we terug waren. Even later opende hij zijn email en zag dat er een algemene noodoproep was van vrienden van ons in Spanje. Ze runnen daar een christelijke herberg aan de Camino de Santiago (een bekende pelgrimsroute door Noord-Spanje). Meer dan tweehonderd duizend mensen lopen deze route per jaar en velen zijn zoekend naar God. De herberg is een plek om deze vermoeide pelgrims te ontvangen, te herbergen, te voeden en Gods liefde te tonen. Een geweldige mogelijkheid om mensen over Jezus te vertellen.
Wegens omstandigheden en afzeggingen van vrijwilligers hadden ze per direct hulp nodig om de boel te laten draaien tot eind oktober.

Aangezien we een maand eerder dan noodzakelijk naar Nederland zijn gekomen, hebben we dit jaar nog precies een maand dat we in het buitenland mogen zijn. We zijn dus beschikbaar en kunnen bijspringen. Na overleg met onze hemelse Pappa, werd het duidelijk. Spulletjes pakken en op naar Spanje!

Dus aankomende dinsdag springen we weer op een vliegtuig en vliegen we naar Spanje om daar tot zegen te zijn in de herberg. We zijn heel benieuwd wat voor bijzondere ontmoetingen we daar weer zullen hebben. Verspreid het licht van Jezus overal waar je komt!

Misschien is dit één van de redenen dat we uit Madagaskar terug moesten om de mouwen even op te stropen voor een ander werk in Gods Koninkrijk. Het leven met de Heer is niet saai!

Draag geen ballast, wees zo licht als een veertje en waai mee met de wind van God.

We houden jullie op de hoogte van onze Spaanse belevenissen.

Categorieën: