‘Het kost je alles’

We willen jullie even iets onder de aandacht brengen:

We spraken hier een Duitse zendelinge die ons vertelde van een Malagasy vrouw die christen is geworden. Door deze keus heeft ze afstand gedaan van de rituelen van voorouderverering en om die reden is ze onterft door haar familie. Dit betekent dat ze niet meer bij haar familie hoort, geen recht heeft op de rijstvelden en een huis. Ze heeft geen inkomen en maakt nu oa tassen van stof.

Het raakte ons erg dat onze zuster in de Heer zo moedig deze keuze heeft gemaakt. Van deze tassen hebben we wat foto’s gemaakt (gevouwen en in plastic verpakt), maar er zijn ook nog andere. De tassen zijn versierd met een afbeelding met kraaltjes (ongeveer 40×30 cm). Wie interesse heeft in een tas, kan ons een seintje geven (9 euro excl. verzendkosten). Al het geld gaat uiteraard naar onze zuster.

We hebben nog niet een goedkope veilige verzending uitgedacht. Misschien kan iemand ze komen ophalen? 😉

 

 

Categorieën: