Eindelijk

P1040414aDe dag begon vroeg in Johannesburg. Om 2 uur ’s nachts zouden we opgehaald worden. Uiteraard had de chauffeur zich verslapen en werd het wat later. Maar geen nood, de Heer wil ons in Madagaskar hebben, dus komen zullen we er. De vlucht verliep verder goed. Even een korte stop in Nairobi en hup daar gingen we weer. Na 3 uur op onze 2e vlucht braken we door de wolken en werd Madagaskar onder ons zichtbaar. Rood bruine heuvels met kronkelende rivieren en rijstvelden gleden onder ons door. Het land waar God grote dingen wil doen. Hoe gaat dat zich uitpakken?

Met een graadje of 15 was het niet meteen aangenaam te noemen, maar Johannesburg hadden we achter ons gelaten met een magere 10 graden (uitzonderlijk). Dus er is verbetering. Ook hier zitten we op ongeveer 1400 meter hoogte en is het winter. Het vliegveld was nog geen spat veranderd. Geen loopbruggen en houten loketten bij de douane. Dit keer kregen we niet een met potlood geschreven visum in ons paspoort. Rijdend in de taxi naar ons hotelletje waren veel dingen heel herkenbaar. De drukke bezigheid, kleine winkeltjes en vele wandelende mensen. In het donker kwamen we aan en er was gelukkig een kamer vrij.

Even gauw iets eten, een blog schrijven en lekker slapen.

Categorieën: